Печемо бісквіт.Перемащуєм коржі.
Вирівнюєм торт кремом (масло+згущонка)
Робим з мастики джутики(полоски) Одні менші,висотою як торт,і більші (якщо торт має 22 см в діаметрі то джутики мають мати приблизно 44 см.довжини.Відгинаємо вертикальні джгутики через один і укладаємо довгий джгут під і над малими джгутиками.
Ручка зроблена з мастики з маршмелоу + желатинова мастика,щоб тримала форму.
Малюєм нашу корзину.:)
Наталя,я в захваті від ваших робіт-у вас золоті руки.В мене до вас питання-крем під мастику масло і згущонка- ви берете 1:1.І ще-згущонка варена чи ні?
ВідповістиВидалитиДякую, дуже приємно!))) Крем під мастику використовую: масло 300 гр + згущонка 100 гр. Можна використовувати як варену так і не варену.
Видалити