Нам потрібно:
- 300 гр маршмеллоу
- 600 гр цукорової пудри
- 1 ст.л.молока
- 1.ч.л.лимонного соку
Беремо 300 гр. маршмеллоу
Пудру просіюєм, щоб не було комочків.
Посудину добре змащуємо олією або розтопленим маслом.Кладемо сюди маршмеллоу, додаємо 1ст.л. молока та 1 ч.л. лимонного соку. Розтоплюємо в мікрохвильовій печі,час залежить від вашої мікро,в своїй я кладу на 2 хв - маршмеллоу має збільшитись в об"ємі вдвічі.
Пудру просіюєм, щоб не було комочків.
Перемішуємо міксером маршмеллоу насадками для тіста, додаємо поступово пудру. Замішуємо міксером до тих пір, поки наша маса не загусне.
Викладаємо на стіл мастику і якщо треба то ще домішуємо на столі руками.
Обгортаємо мастику харчовою плівкою і ставимо в холодильник, щоб мастика дозріла. Краще класти на всю ніч.
Вітаю! Якщо ви все зробили згідно інструкції та використали якісні продукти - у вас вийшла така ж пластична та еластична мастика як на моєму останньому фото.
Солодких вам ідей!
Ваші торти це витвір мистецтва.Дякую за рецепт мастики.Попробую по вашому рецепту.А то ніяк щось в мене не виходить.
ВідповістиВидалитиЛіля дякую! Як будуть питання то пишіть.
ВідповістиВидалитиДякую вам ще раз за рецепт мастики,получилося все з першого разу.І міксером замішувати одне задоволення,дякую за таку ідею.
ВидалитиНаталя, а якщо немає мікрохвильовки, який вихід?
ВідповістиВидалитиДобрий день.Треба тоді маршмелоу розігрівати на водяній бані.:)
ВидалитиНаталочка, а де купити маршмелоу у Франківську?
ВідповістиВидалитиА як зробити мастіку
ВідповістиВидалитиВ кольорі?де купити фарби?
ВідповістиВидалитиПривіт! маршмелоу можна купити на базарі.Фарби замовляю по інтернету, хоча зараз можна і в нас купити у Франківську на базарі,магазинчик № 29
ВидалитиСкажіть будь ласка, а можна цю мастику розкачувати в пласт і покривати нею торт, чи тільки робити різні квіточки?
ВідповістиВидалитиМожна обтягувати цією мастикою торти і робити квіточки,фігукри,взагалі можна робити все що душа забажає)))
ВидалитиДякую за гарні поради!
ВідповістиВидалитиНаталочко,а чим покривати капкейки чи торт під мастику???ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!
ВідповістиВидалитиМожна масляним кремом,ганашом або масляний крем +крошка з печення пісочного або бісквітного
Видалити