Шукати в цьому блозі

середа, 5 березня 2014 р.

Рецепт медового бісквіта та МК торт"Песик"



Для медового бісквіту потрібно
5  яєць,
1 стакан цукру,
6 столових ложок меду,
1 чайна ложка соди,

2.5 склянки муки 
 Беремо мед та соду ставимо на маленький вогонь.Постоянно помішуючи(суміш буде поступово збільшуватись в обємі та змінювати колір.Чи довше будемо підігрівати тим темніший буде колір.

До яєць додаємо цукор.Збиваємо до пишного обєму.

Додаємо до збитих яєць теплу суміш з меда і соди.Перемішуємо.


Додаємо муку,перемішуєм.
Виливаємо на деко.Можна застелити паргаментний папір або змастити деко олією та посипати мукою.

Випікаємо при температурі 180 градусів 20 хв.Час випікання залежить від розмірів бляшки.чим менша бляшка тим більший час випікання.Для кругрої бляшки діаметром 24 см потрібно випікати 60 хв.
Тепер вирізаємо песика,перемащуємо коржі,ті відрізки які залишилися перемелюємо.Перемащувати торт можна збитими вершками або згущонкою з маслом.До перемелених коржів додаємо масу (згущонка + масло) добре перемішуємо.І робимо з цього голову та трошки піднімаємо дупку песика так як на фото.
Так як песик  має бути білий,а коржі темні, потрібно змастити всього песика масляним кремом
Беремо насадку для шкурки.В мене wilton № 233

Шкурка на песику це збиті  домашні вершки 35% жирності.І поколу видавлюємо через кондитерський мішок +насадка для шкурки )))


Робимо очки,носик,язичок з мастики.

Все песик готовий!Шкурку можна також робити із масляним кремом.
Солодких вам ідей

3 коментарі:

  1. доброго дня! дуже класний тортик!!! були на весілі і пробували ваш слойоний тортик з яблукаМи! він просто супер!!!!!! Можна попросити рецепт!!! звичайно він в нас так не получеться як у вас сМачненько!!!!!Буду дуже ваМ вдячний!!!!!!:)

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. Дякую за добрі слова :)нажаль не можу сказати....цей рецепт "Наполеону"по спатковості мені передався)))можу сказати любий ішний.;)

      Видалити